Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині запровадили тижневий мораторій на мітинги


На Дніпропетровщині запровадили тижневий мораторій на проведення мітингів. Про це сьогодні у Дніпропетровську повідомив голова обласної ради Євген Удод.
За його словами, мораторій оголосив координаційний центр громадського порядку й спокою у Дніпропетровську й області до 9 березня.

«Ми домовилися, зважаючи на ту ситуацію, що склалася в країні і області, для того, щоб емоції вляглися, цього тижня не робити яскравих і гучних заяв. Цього тижня ведемо підготовку до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Це буде велика спільна акція», – сказав посадовець.

Він також повідомив, що координаційний центр звернувся до керівників міст і районів із закликом забезпечити охорону стратегічних об’єктів, зокрема, місць забору питної води, водоканалів області, загороджувальних гребель і водосховищ, електростанцій, котелень, газопроводів, аміакопроводів та забезпечити своєчасність соціальних виплат (пенсій, стипендій, зарплат).

Тим часом в області розпочалась військова мобілізація. За даними з обласного військового комісаріату, на 10-денні підготовчі курси наразі викликали близько 800 чоловіків з числа тих, хто відбув строкову службу.
XS
SM
MD
LG