Доступність посилання

ТОП новини

Світовий конгрес українців проведе інформаційну кампанію на підтримку України


Євген Чолій
Євген Чолій

Світовий конгрес українців (СКУ) ухвалив рішення розпочати інформаційну кампанію на підтримку України проти російської агресії. Відповідні меморандуми керівництво конгресу підписало з урядом України і міжнародним аналітично-інформаційним центром Atlantic Council, повідомив президент СКУ Євген Чолій.

«Ми розпочали конкретну співпрацю з центром Atlantic Council. Ми разом з ними будемо намагатися впливати і дати відчути світовому співтовариству, що все, що зараз відбувається в Україні, не є лише українською кризою, що це є світовою кризою. Наш підхід полягає у тому, щоб з урядами держав проживання української діаспори доносити цю інформацію», – зазначив Чолій.

Він також повідомив, що СКУ починає підготовку груп спостерігачів на дострокові парламентські вибори 26 жовтня. За його словами, члени конгресу також нададуть інформацію про вибори тим громадянам України, які голосуватимуть за кордоном.

СКУ об’єднує українські організації у майже 50 країнах світу, його члени співпрацюють з інформаційно-аналітичними центрами, громадськими організаціями й офісами політичних партій у всіх державах, де представлений СКУ.

XS
SM
MD
LG