Доступність посилання

ТОП новини

Гроші, перераховані українцями для Міноборони, витратять для захисту солдат – Коваль


Гроші, які населення перераховує на рахунки Міноборони, будуть витрачені виключно для захисту українських солдат. Про це заявив виконувач обов’язків Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль.

«Усі кошти, які військове відомство отримало, як благодійну допомогу від населення, будуть витрачені прозоро та ефективно для фізичного захисту українських солдат. Адже ці кошти особливі – це люди від себе відірвали, і перерахували на свою армію», – сказав Коваль.

За його словами, на сьогодні, на рахунках оборонного відомства від благодійних внесків зібрано 111 мільйонів 800 тисяч гривень.

«Ми їх поки не витрачаємо, але в нас вже всі процедури проведено. В першу чергу ці гроші підуть на закупівлю кевларових шоломів, сучасних бронежилетів та на спальні мішки», – зазначив виконувач обов’язків міністра оборони.

Повний звіт щодо витрат коштів, які надійшли за лінією «565» на потреби Збройних Сил України, найближчим часом буде опубліковано на офіційному веб-порталі Міністерства оборони України.
XS
SM
MD
LG