Доступність посилання

ТОП новини

У анексованому Росією Криму зменшили доходи бюджету


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Депутати підконтрольного Росії парламенту Криму скоротили дохідну частину бюджету півострова на 1,1 мільярда рублів. Відповідний законопроект затверджено після двох читань, повідомляє прес-служба міністерства фінансів підконтрольного Росії уряду Криму.

«Заплановано зменшити дохідну частину бюджету Криму на 2016 рік на 1 138,6 мільйона рублів або на 1,4% від затвердженого показника за рахунок зменшення на 1 138,6 мільйона рублів безоплатних надходжень з федерального бюджету», – йдеться в повідомленні.

При цьому, сума податкових і неподаткових доходів залишиться без змін, зазначають в прес-службі.

Запропоновані зміни до бюджету були затверджені парламентом.
Напередодні цього тижня російський прем’єр Дмитро Медведєв відвідав анексований Росією Крим. На питання про індексацію пенсій, він відповів, що коштів на індексацію пенсій немає, оскільки «просто грошей немає… ви тримаєтесь тут, здоров’я вам, гарного настрою».

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості

XS
SM
MD
LG