Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі світло даватимуть по дві години на добу


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

«Влада» анексованого Росією Севастополя оприлюднила графік подачі електроенергії на 25 і 26 листопада. Згідно з графіком, світло будуть давати дві години на добу по черзі в кожному з мікрорайонів.

«У зв'язку з пониженням ліміту подачі електроенергії місту Севастополю рішенням Комісії з попередження й ліквідації надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки міста Севастополя введено новий графік подачі електроенергії», – повідомляє російський уряд Севастополя.

Деякі райони світло отримуватимуть із 00:00 до 6:00.

Раніше промисловим підприємствам Севастополя запропонували відключитися від загальноміської енергетичної системи.

Уранці 25 листопада в російському уряді Севастополя повідомили, що ліміт споживання електроенергії для Севастополя зменшений. Також у середу вранці в Севастополі зник мобільний зв'язок.

У Криму 22 листопада через пошкодження опор ЛЕП у Херсонській області сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. Увечері 24 листопада в «Укренерго» повідомили, що ремонтні бригади відремонтували опору однієї з пошкоджених ліній електропередач у Херсонській області – «Каховка-Титан».

Півострів зараз забезпечується електроенергією, вироблений джерелами кримської генерації, а також дизельними генераторами, завезеними з Росії після анексії півострова. Однак цих потужностей не вистачає.

XS
SM
MD
LG