Доступність посилання

ТОП новини

У кримських селах ОМОНівці проводять рейди


Бійці російського ОМОНу (ілюстраційне фото)
Бійці російського ОМОНу (ілюстраційне фото)

В анексованому Криму проходять оперативно-профілактичні заходи у селах з «метою зміцнення громадського порядку, особистої та майнової безпеки громадян». Окупаційна адміністрація Красногвардійського району повідомляє про рейд в селищі Жовтневе.

«У проведенні цього заходу зі співробітниками поліції були задіяні співробітники ОМОНу і ДІБДР», – наголошується в повідомленні.

Силовики провели обходи квартир та дворів. Також перевіряли власників цивільної зброї, відпрацьовували місця масового перебування громадян, місця проживання осіб, які перебувають на обліку і під адміністративним наглядом, іноземців.

У результаті заходу за споживання алкоголю в громадських місцях до адміністративної відповідальності притягнули шістьох осіб, за ухилення від виконання адміністративного покарання – двох, за появу в громадських місцях у стані сп'яніння – одну особу, за непокору законному розпорядженню працівника поліції – також одну особу.

Такі профілактичні заходи на території району обіцяють проводити регулярно.

Як повідомлялося, під час недавніх відвідин анексованого півострова секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев висловив стурбованість тим, що в Криму зростає загроза терористичних проявів з боку «бойовиків і націоналістів з України». У зв'язку з цим на півострові проходять перевірки різних об’єктів.

Росія анексувала український Крим у березні 2014 року. Київ і Захід не визнають це і вважають Крим українською територією.

XS
SM
MD
LG