Доступність посилання

ТОП новини

Шевченко вимагає виступу в Раді перед голосуванням за його відставку


Верховна Рада, 21 травня 2015 року
Верховна Рада, 21 травня 2015 року

Міністр екології і природних ресурсів Ігор Шевченко має намір виступити у Верховній Раді перед голосуванням за його відставку, бо без виступу це буде «політична розправа». Про це він заявив у коментарі Радіо Свобода.

«Я повертаюся до Верховної Ради вимагати, щоб мені надали слово перед голосуванням. У відставку я сам йти не буду… я вимагатиму, щоб мені дали слово тому що, якщо мені не дадуть слово – це буде просто політична розправа», – зазначив Шевченко.

24 червня Кабінет міністрів направив до Верховної Ради подання про звільнення Ігоря Шевченка. В уряді тоді вказали на порушення Шевченком норм трудового законодавства.

Тоді ж Ігор Шевченко назвав «політичним фарсом» і «театралізованою постановою» урядове подання про своє звільнення з посади. Шевченко також звернувся до генерального прокурора Віктора Шокіна з проханням терміново перевірити звинувачення, які лунають на його адресу.

Проект про звільнення Шевченка з посади міністра екології та природних ресурсів України вже зареєстрований в Раді, також сьогодні профільний парламентський комітет рекомендував депутатам звільнити Шевченка.

Ігор Шевченко був призначений міністром екології та природних ресурсів України постановою Верховної Ради від 2 грудня 2014 року «Про формування складу Кабінету міністрів України» за квотою депутатської фракції політичної партії «Батьківщина».

XS
SM
MD
LG