Доступність посилання

ТОП новини

Рух на трасі Київ-Харків перекрили через захоплення заручників на АЗС – Геращенко


Рух на трасі Київ-Харків перекрили у зв’язку із захопленням заручників на заправці на Харківщині і з метою уникнення жертв, повідомив на своїй сторінці в Facebook радник глави МВС Антон Геращенко.

«Сьогодні вранці судовий виконавець разом з дільничним і понятими приїхали описувати будинок за рішенням суду. Чоловік 1968 року народження, власник будинку, в стані збудження, обстріляв судового виконавця та осіб, які його супроводжували. Загинув один з понятих і хтось із перехожих або осіб, які супроводжували судового виконавця. Дільничий не встиг зупинити злочинця», – написав він.

«Після чого чоловік, сівши в машину виїхав на трасу Київ-Харків, де захопив трьох заручників – співробітників АЗС, яка розташована в селищі Коротич… Співробітники міліції перекрили трасу Харків-Київ для того, щоб уникнути жертв серед тих хто проїжджає повз по дорозі, – додав Геращенко.

Раніше сьогодні в харківському обласному управлінні МВС повідомили, що невідомий у Люботині обстріляв людей, внаслідок чого є двоє загиблих, після цього на АЗС захопив заручників. За даними міліції, «всновлтаено, що зловмисником є 48-річний місцевий житель».

XS
SM
MD
LG