Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську відкрили інформаційний центр для учасників АТО


Івано-Франківська обласна держадміністрація відкрила єдиний інформаційний центр для учасників АТО та членів їхніх родин.

За словами заступника директора департаменту соціальної політики Віталія Яворського, «завдання такого центру – створення максимально комфортних умов для тих, хто повертається із зони АТО, та членів їх родин».

Звернення прийматимуть в усній і письмовій формі, а також телефоном – працює безкоштовна гаряча лінія. І тоді скеровуватимуть з проблемними питаннями у ті інстанції, де людям допоможуть.

Як зазначають у центрі, можна буде отримати інформацію щодо виділення земельних ділянок, надання пільг і субсидій, отримання житла, можливості лікування і реабілітації та інших.

Наразі центр працюватиме в робочі дні, а в майбутньому розраховують з допомогою волонтерів функціонувати і у вихідні та святкові дні.

За даними обласного координаційного центру допомоги пораненим і родинам учасників АТО, на Прикарпатті півсотні загиблих, майже 290 поранених, вісім зниклих безвісти. Очікується повернення понад тисячі демобілізованих.

XS
SM
MD
LG