Доступність посилання

ТОП новини

У МВС залишилося багато людей, відданих старій владі – депутат


Міліція погано розслідує резонансні справи, вважає перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Микола Паламарчук.

На його думку, розкриття економічних злочинів, в яких звинувачують колишніх посадовців часів президентства Віктора Януковича та покарання винних у розстрілі майданівців, залежить не лише від Генпрокуратури, а й від міліції.

«Я впевнений, що міліція працює слабко. Дуже! Чому? По-перше, та міліція, яка була, розбіглася і сама знищила докази. По-друге, у міліції багато працює людей, які були віддані тій владі, які порушували закон, і вони сьогодні продовжують його порушувати. По-третє, немає почуття відповідальності у тих людей за те, що відбулося. А відбулося знищення людей», – сказав Паламарчук в ефірі Радіо Свобода.

Політик упевнений, що міліція потребує кадрового оновлення. Він вважає, що реформи у структурах МВС проводяться неправильно.

«Людей нових треба набрати, тому що будь-яка система без наповнення, без людей – це непрацююча система. Але сьогодні, на мій погляд, роблять реформи заради реформ. Не заради того, щоб принести покращення, щоб система працювала краще», – каже депутат.

Правоохоронні органи потребують нового законодавства, переконаний Микола Паламарчук.

XS
SM
MD
LG