Доступність посилання

ТОП новини

Євген Кисельов розповів про можливі причини свого затримання прикордонниками


 Євген Кисельов
Євген Кисельов

Ведучий телеканалу «Інтер», громадянин Росії Євген Кисельов вважає своє затримання прикордонниками в аеропорті «Бориспіль» непорозумінням, водночас припускає, що це могла була провокація. Про це він розповів в інтерв’ю кореспондента Радіо Свобода.

Він припускає, що його затримання може бути чиєюсь спробою звести рахунки.

«Можливо, це помста за критику. Можливо навіть не особисто мені, а загалом редакції програми «Подробиці», в якій я працюю», – зазначив журналіст.

Кисельов також припускає, що це можуть бути дії російських спецслужб.

«Можливо, це мої «московські доброзичливці» такий сигнал мені надсилають... щоб я був акуратнішим у висловлюваннях, коли виступаю з привселюдною критикою тієї політики, яку веде правлячий у Росії режим Путіна», – розповів він.

Також Кисельов вважає, що його затримання в аеропорту «Бориспіль» можна пояснити якимось невдоволенням українських високопосадовців тими висловлюваннями, які лунають в ефірі його програми.

Раніше ЗМІ повідомили, що сьогодні громадянина Росії Євгена Кисельова не впустили до України.

У Державній прикордонній службі заявили, що було доручення на заборону в’їзду людині, ім'я, прізвище та по-батькові якої повністю збігаються з ім’ям Євгенія Кисельова. Журналіста вже впустили на територію України.

XS
SM
MD
LG