Доступність посилання

ТОП новини

Журналіста Євгена Кисельова не впустили в Україну – ЗМІ


Євген Кисельов
Євген Кисельов

Сьогодні ведучого телеканалу «Інтер», громадянина Росії Євгена Кисельова не впустили до України, повідомляє «Телекритика» з посиланням на Кисельова.

За даними видання, йому повідомили про заборону в’їзду в Україну на підставі рішення Служби безпеки України від 12 вересня. «Зараз я перебуваю в аеропорту «Бориспіль». Співробітники прикордонної служби повідомили мені, що мені заборонено в’їзд до України. Вони не можуть мені пояснити, чому. Мені сказали, що з цього приводу є якесь рішення Служби безпеки України, ухвалене ще 12 вересня», – сказав Кисельов.

Упродовж останніх півтора місяців Кисельов жодного разу не перетинав кордону України. «Я як повернувся з відпустки наприкінці серпня, відтоді весь час був у Києві. Зараз мені потрібно було з’їздити за кордон до лікарів. За весь цей час я жодного разу не чув ні про які рішення СБУ. Більш того, 16 жовтня я отримав у Державній міграційній службі продовження дозволу на проживання в Україні», – повідомив журналіст.

Кисельов сказав, що не знає, чому йому заборонили в’їзд в Україну і припускає, що з ним «хтось намагається розквитатися».

У СБУ поки що не коментували ситуацію.

XS
SM
MD
LG