Доступність посилання

ТОП новини

Донецьк: залпи важких озброєнь чути у багатьох районах – міськрада


На вечір понеділка ситуація у Донецьку залишається напружено, залпи важких озброєнь чути у багатьох районах міста. Про це йдеться у повідомленні міської ради Донецька.

«Станом на 18.30 ситуація у Донецьку напружена. Залпи з важких знарядь чутні у багатьох районах міста. У першій половині дня у Петровському районі через попадання снаряда пошкоджена покрівля приватного будинку по вулиці Маміна-Сибіряка. Сьогодні у Донецьку велися ремонтні роботи на мережах електро- та газопостачання. Бригади ДТЕК «Донецькобленерго» і ДТЕК ПЕС «Енерговугілля» відновили електропостачання 260 будинків приватного сектору в селищі Шахти № 11 Петровського району та понад 500 будинків приватного сектору селища Жовтневий Куйбишевського району. ПАТ «Донецькміськгаз» відновив подачу газу 308 споживачам, – мовиться у повідомленні.

Між тим, як повідомляють у Донецькій облдержадміністрації, у Донецьку знову закрите автобусне сполучення з містом Єнакієве, відкрите 19 вересня, і як і раніше закритими залишаються маршрути у міста Горлівку, Авдіївку, Красногорівку та Мар’їнку.

«Станом на 22 вересня автобусне сполучення з Донецьком здійснюється у напрямку міст Маріуполя, Волновахи, Вугледара, Запоріжжя. Здійснюються також пасажироперевезення в північному напрямку, зокрема, в міста Слов’янськ та Святогорськ. Також з Донецька можна виїхати у східну частину регіону – у напрямку Тореза, Сніжного, Шахтарська і Амвросіївки», – зазначають в ОДА.

19 вересня учасники Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання конфлікту на Сході України ухвалили Меморандум про виконання положень Мінського протоколу від 5 вересня щодо кроків, спрямованих на імплементацію Мирного плану президента України Петра Порошенка та ініціатив президента Росії Володимира Путіна.

Меморандум включає дев’ять пунктів, у яких ідеться, зокрема, про загальне припинення застосування зброї та заборону на застосування всіх видів зброї і будь-яких наступальних дій.

XS
SM
MD
LG