Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровські євромайданівці ставлять під сумнів повноваження нового начальника обласної міліції


Дніпропетровські євромайданівці поставили сьогодні під сумнів повноваження нового начальника обласної міліції Георгія Гогуадзе. Про це вони заявили, прийшовши на першу прес-конференцію новопризначеного керівника ГУ МВС в області.

За словами координатора дніпропетровського Майдану Віктора Романенка, кандидатура нового посадовця не узгоджена з Майданом.

«Ви не пройшли Майдан, вас не підтримав і не затвердив Майдан. Хлопці залишили там свої життя не для того, щоб ви тут сиділи. Є таке правило, яке зараз діє по всій Україні: вето Майдану», – заявив він.

Водночас новий начальник обласної міліції зізнався журналістам, що перебував у лавах Партії регіонів, коли балотувався на виборах до обласної ради.

«Коли я балотувався до обласної ради за списками, була однозначна умова – писати заяву в Партію регіонів. Коли я не пройшов, то написав заяву про вихід. Це було півроку тому», – сказав Георгій Гогуадзе.

Раніше сьогодні прес-служба обласної міліції категорично відкидала інформацію про перебування свого керівника у лавах регіоналів.
XS
SM
MD
LG